Follow Us

🔍 Prioritate: Servicii Fiscale de Calitate 📊💼

S-ar putea să te intereseze și...

Web sitesi için Hava Tahmini widget

Serviciile fiscale electronice, indisponibile 11-14 august 2023, pentru migrare pe platforma MCloud

🌟 Oferirea serviciilor de calitate reprezintă o prioritate în activitatea Serviciului Fiscal de Stat, în acest sens fiind depuse eforturi considerabile pentru implementarea cu succes a bunelor practici în domeniu.

🔧 Astfel, pentru a oferi o mai bună funcționalitate pentru sistemele informaționale „Declarație electronică”, „e-Factura”, „Contul curent al contribuabilului” și „Colectarea informațiilor din surse indirecte”, acestea vor fi migrate pe platforma tehnologică guvernamentală comună (MCloud), care va permite creșterea securității informaționale și cel mai important lucru va permite livrarea de servicii de calitate pentru cetățeni și mediul de afaceri.

❌ În acest context, la data de 11.08.2023, începând cu ora 17:00, va avea loc sistarea mecanismelor de autentificare în CPC, servicii.fisc.md, raportare.gov.md, precum și accesarea sistemelor informaționale „Declarație electronică”, „e-Factura”, „Contul curent al contribuabilului” și „Colectarea informațiilor din surse indirecte”.

⏳ Procesul de migrare pe platforma tehnologică MCloud va dura până la data de 14.08.2023, ora 16:00, timp în care sistemele informaționale nu vor fi disponibile pentru accesare.

Sursa: SFS.MD